De schrijver schrijft weer!

De schrijver schrijft weer!


We hadden er al vaker over gesproken, dat het leuk zou zijn als de boeken van Heiko nog eens een vervolg zouden krijgen. We spraken er al zo lang over, dat we inmiddels ook al wisten wat het uitgangspunt zal worden. Maar het bleef maar steeds bij het erover praten. Totdat we een mailtje kregen van Hans, die ik binnenkort aan jullie zou willen voorstellen. Hij vroeg of er nog een derde boek kwam en dat vroeg ik daarna ook maar eens weer aan Heiko. Die zei meteen volmondig “Ja!” En voordat ik het wist was ik mijn bureautje kwijt, stond zijn laptop erop en werd mijn stoel door hem bezet gehouden… Het derde boek is in de maak en ik heb geen kind aan mijn man… Waar het boek over gaat? Dat is vanzelfsprekend nog even geheim, maar een tipje van de sluier willen we wel oplichten: weet je wat erin voorkomt? Zweden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image