Geen widgets gevonden in de zijbalk

Historie

Sinds 20 januari 2012 hebben we deze website. Daarin schrijven we nagenoeg dagelijks onze belevenissen, naslaginformatie over het bepaalde dingen en natuurlijk over onze emigratie naar Zweden.

We zijn begonnen bij de ene provider, gingen toen over naar de andere en uiteindelijk zitten we sinds een paar jaar bij de huidige. Door deze wisselingen, om wat voor (technische-) redenen dan ook, werden steeds de berichten van de vorige provider verwijderd.

Jammer, want juist vanaf het moment van onze emigratie, op 5 mei 2017 is hetgeen wij schreven voor menigeen interessant geweest of geworden. Niet alleen voor onze “achterblijvers”, ook voor “potentiële emigranten”. En de “positief belangstellenden” niet te vergeten. Die mensen, die gewoon even willen neuzen in ons verleden!

Daarom hebben we in het hoofdmenu een tabblad toegevoegd: “Historie”. Hieronder staan de berichten jaren van de jaren vanaf 2017 per maand, volledig in PDF-bestanden. We gaan ervoor, om berichten van twee volledige jaren “on-line” te hebben staan. Worden het een en ander “achter de schermen” hierdoor echter te groot, dan gaan we eerder over tot een PDF-versie. Ja, we bewaren alle berichten per maand in Word-bestanden. Voor als we eens willen terugkijken naar bepaalde gebeurtenissen of evenementen. En voor later als we oud zijn: “Weet je nog wel, Heiko?” Dat het bewaren op een andere manier van pas zou komen hadden we niet verwacht. Wel ontzettend leuk!

Het kan zijn, dat bepaalde leestekens of woorden door de omzetting zijn “veranderd”. Voorbeeld: een ´ wordt niet gelezen. Er wordt een spatie gezet tijdens het omzetten naar PDF. Dit kunnen we helaas niet meer aanpassen. Ook duurt het soms even, voordat het document volledig geüpload is. Sorry!

Hoe de bestanden te lezen? Onder het betreffend jaar staat per maand een PDF-bestand. De jaartallen zijn hieronder aan te klikken via onderstaande buttons.

Het kan ook via het tabblad “Historie”. Dit keer zonder daarop te klikken. Dan zie je de submenu´s verschijnen:

Ga je bijvoorbeeld naar het jaar 2018, zonder erop te klikken, dan krijg je vervolgens de maanden in beeld: