Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zoals je kunt zien hebben we een ander thema voor onze site uitgezocht! Wij zijn er content mee! Het heeft even geduurd, maar nu hebben we ook weer iets, waar we weer een poosje mee vooruit kunnen! Het is duidelijk frisser dan de oude versie, die we dan ook al vele jaartjes hadden. Wat er anders is, kunnen we vanzelfsprekend allemaal vertellen. Het leukste is denken wij, om het zelf uit te vinden. Snuffel gewoon maar even een poosje rond. Dan tref je de verschillen vast en zeker aan! Veel plezier!

Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Fijne avond!

8 gedachten over “Nieuwe look voor onze website!”
 1. Hallo Heiko en Joke, Het is altijd spannend om een nieuwe layout voor je blog te implementeren. Je vraagt om een reactie en dat is natuurlijk iets wat heel erg aan persoonlijke smaak onderhevig is. Mijn idee is om nog eens te kijken of je de achtergrond wit kunt maken in plaats van zwart. Zoals het op dit moment is, is het een heel groot contrast en niet zo prettig aan de ogen. Met wit krijg je grotere marges naast de geschreven tekst en dat maakt de aanblik meer ruimtelijk en rustiger. Nu zit de tekst heel dicht op de rand en dat ziet er een beetje ‘benauwd’ uit. Wat ik wel een hele verbetering vind is de uitgebreide zoekfunctie die er nu op zit. Succes met jullie blog!

  1. Hej, bijna Jarige Jet!
   Bedankt voor je feedback. Stellen we zeer op prijs. Wij hebben echter bewust gekozen voor zwart, omdat het een chiquere uitstraling geeft. Wij vinden ook, dat de foto´s er beter door naar voren komen. Wij zijn heel erg tevreden met de nieuwe layout. Voorlopig houden we het nog op zwart…
   Jullie ook succes met de blog en alvast Van Harte Gefeliciteerd met jouw verjaardag!
   Liefs,
   Heiko en Joke

 2. Zo, wat een verandering van de blog!
  Weet je, het is leesbaar en vele foto’s. Het is maar net wat iemand mooi vindt. Ik heb geen klagen. Maar kan me voorstellen dat anderen het anders zien. Moet ook kunnen.
  Ieder zijn of haar mening.
  Ik moest wel even zoeken hoe het werkte met de volgorde van stukjes, maar dat was heel snel gevonden.
  Wat mij betreft is het geslaagd hoor! Applaus!

 3. Goedenavond beiden,
  Het zal een intensief proces zijn geweest. Het is alweer even geleden dat ik een site heb gebouwd en het is behoorlijk veel werk. Met name dan ook in de kleine details.
  Maar ik vind het mooi geworden. Het is overzichtelijk en goed te lezen. Handig vind ik ook de zoekfunctie met categorieën.
  Een dingetje valt mij wel op… bij de links staat er bij mij op de laptop steeds het woord foto voor de knop. Is dat een foto die niet zien is op deze computer?

  1. Hej!
   Het een en ander is aangepast hoor! Morgen zal het bericht te zien zijn. Je kunt alvast de “nieuwe knoppen” testen!
   Nogmaals bedankt voor het attenderen!

   Groetjes aan Cecile!

   1. Het staat er nu inderdaad goed op! Ook de snelkoppeling op de balk heeft nu jullie foto. En groetjes terug natuurlijk 😉

    1. Fijn dat je het nog even terugkoppelt Norbert. Bedankt voor je kritische blik en je opbouwende commentaar. Mocht je nog iets anders vinden…hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.