Zomerse tuin

Zomerse tuin

DSC08412      DSC08424
Wat ziet de tuin er mooi uit als de zon schijnt! Niet bedoeld om over op te scheppen hoor, maar dat is gewoon het gevoel wat je erbij hebt, wanneer je door de tuin loopt en om je heen kijkt. Veel staat in bloei, zoals de pioenroos. Toen ik de foto terugkeek leek het alsof de kleur er in getekend was, zo fel. Schitterend.
DSC08402     DSC08406
Ik heb me zelf getrakteerd op een boeketje van deze prachtige bloemen. Deze staan nu in de keuken. Je mag er heus wel van genieten. Nu ze hier staan kijk je er immers meer naar, dan wanneer ze in de tuin staan. Daar moet je echt voor heen gaan. Hier niet!
DSC08427      DSC08442
Ook de geraniums bij de blokhut bloeien volop. Net als de paarse (op de foto bijna blauwe) boeren geraniums. En toch lijken alle verschillende kleuren groen ook mooi. Tegen een nagenoeg blauwe lucht is het een plaatje. Terwijl ik met de camera rond liep, werd ik trouwens de hele tijd vergezeld door Pantro en Otta. Wat een schatten. Pantro moest ik zelfs een paar keer weg sturen, want anders zou hij op bijna alle foto’s te zien zijn geweest. Ik hou van hem hoor, maar dat zou te gek worden.
DSC08447      DSC08449

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta