Zoek de verschillen

Zoek de verschillen


De vorige week was ik begonnen met het onkruid wieden in de bordertjes. Bij toeval zie ik een takje met een vruchtje eraan. Ongeveer zo groot als een olijf. Positief belangstellend als ik ben kijk ik meteen omhoog en zie in de boom daarboven nog veel meer vruchtjes hangen. Maar wat voor boom en dus vrucht is het? Ik loop meteen met het gevonden takje naar onze appelboom. Daar breek ik ook een takje met een vruchtje af. Later in huis leg ik ze naast elkaar in de hoop te zien of het dezelfde vruchten zijn. Volgens mij wel. Hebben we dan nog een appelboom in de tuin? Dan is de grote waarschijnlijk een vroeg- en de kleine een laatbloeier. Of toch niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta