Zó spannend! Zó boeiend! Zó verslavend!

Zó spannend! Zó boeiend! Zó verslavend!


Sinds ik veel op de bank of op bed lig vanwege mijn maagklachten ben ik weer gaan lezen. Veel gaan lezen. En dit keer is de serie van Karin Slaughter aan de beurt. De Zweedse filmmaatschappij Yellow Bird kocht nota bene de filmrechten van haar Will Trent-thrillers, met het idee, dat Slaughter zelf het script zou schrijven en tevens als executive producer zou optreden. Dat was in 2016 en het was de bedoeling, dat de film naar haar boek “Triptiek” in 2018 op de markt zou verschijnen en in februari dit jaar hadden ze het over de verfilming van “Gespleten”. Helaas is dat nog niet gebeurd. Vol verwachting klopt dan ook mijn hart. Ik heb die eerstgenoemde gelezen en die loog er niet om. Zó spannend. Meerdere van haar (paperback) boeken had ik al gelezen en die waren vanaf de eerste pagina tot de laatste spannend. Écht zo erg, dat het wegleggen van het boek heel moeilijk ging. De laatste weken ben ik met de ebooks begonnen. En als je eenmaal bent begonnen… De rood omcirkelde boeken zijn uit, de groene heb ik nog te gaan en de blauwe wil ik nog graag, alleen zijn momenteel niet verkrijgbaar. Karin Slaughter is geboren in Georgia, in 1971. Haar boeken worden wisselend ijzingwekkend, weergaloos spannend en gruwelijk genoemd. Dan denk ik soms: als je zo kunt schrijven dan moet je toch wel een beetje zieke geest hebben. Of niet? Of ben ik dat juist, die haar boeken met alle gruwelijkheden verslindt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image