Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

     
Gistermorgen had ik afgesproken met Nettie. ‘s Ochtends rond tien uur was ik bij haar in Siddeburen: koffiedrinken! Nergens om, maar ik ga niet vaak met lege handen weg en daarom had ik voor haar een kleinigheidje meegenomen. Een bakje met kleine flesjes, waarin slechts één of twee bloemetjes kunnen. Daarom worden ze waarschijnlijk ook “Petites Fleurs” (kleine bloemen) genoemd. De bloemist had me er een paar leuke blommekes ingedaan, zodat het compleet was. Tineke, vriendin van ons beide, was er ook en die had ik ook hetzelfde meegenomen. Geen stiefkinderen maken. Ze zijn zelf ook zo: altijd iets meenemen. Het hoeft (beslist) niet groot te zijn, maar het is het gebaar wat telt. En niet alleen zij kregen iets: ik kreeg van Tineke óók bloemen: twee boeketten prachtige tulpen! Toen was het tijd voor koffie en kletsen. En dat kunnen we alle drie héél best! We hebben het niet alleen gehad over familie en gezondheid: ik ben tevens weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes (en oudjes) van Siddeburen en omstreken. Binnenkort gaan we samen winkelen. Zie daar erg naar uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta