Ze zitten op wacht…

Ze zitten op wacht…


Dat ik niet de enige ben die vandaag op Heiko wacht, blijkt wel. Beide dametjes hebben ook door, dat Heiko vandaag weer thuiskomt. Althans, dat denk ik. Ze liepen me vanmiddag maar steeds voor de voeten. Pantro krijgt er niet zoveel meer van mee. Die slaapt bijna de hele dag. Vanochtend lag hij ook even bij me op het terras en dan blaft hij trouwens tegen iedereen die langs gaat. Nu ligt hij ook weer naast me, op zijn kleedje. Jikke en Ebba zaten op de vensterbank van het kelderraam. Ik had ze al een poosje gemist en keek daarom maar eens even waar ze waren. In de kelder dus. Zitten ze hier op Heiko te wachten? Rond negen uur is die vertrokken uit Zuidbroek en daarmee denk ik, dat hij rond negen uur vanavond thuis zal zijn. Nog even geduld, dametjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image