Werken: wat vervelend nou…

Werken: wat vervelend nou…

 
Vandaag is Heiko aan het werk in Mjölby. In het vorig bericht over zijn werk had ik dat in eerste instantie ook genoemd, maar dat moest zijn Motala. Dat heb ik daarom later ook maar aangepast. Dit keer dus écht in Mjölby. En hij moest samen met een collega aan de slag bij “Eat Aliano & Asian”. Aliano is Italiaans trouwens. Ze moesten het terras netjes maken en ook rondom het gebouw moest alles onkruid verdwijnen. Zo te zien is dat gelukt. Door de eigenaar werden ze daarna uitgenodigd om te komen eten! Wat vervelend! Want Heiko lust dat eten helemaal niet… Nee, nee. Het water liep mij ook in de mond, toen ik de foto van hem toegestuurd kreeg. Een ding scheelt: volgens mij hoef ik vanavond niet al te veel eten te koken. Sterker nog: Heiko moet zijn broodjes vanavond lekker opeten! Nee, dat laten we niet gebeuren hoor, alleen is het niet eerlijk om mij een dergelijke foto te sturen, wanneer ik dat ook zo graag lust. Oh! Misschien neemt hij mij nog wel iets mee. Je krijgt toch meteen trek! Jij niet?
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image