Werk aan de winkel!

Werk aan de winkel!

huishouden
Wel leuk hoor: zo’n moment van bezinning… Maar er moet nog wel gewerkt worden! Het komend weekend komt er visite en dan wil je toch graag, dat het er netjes uitziet. Daarom emmertje met sop, natte doek in de aanslag en beginnen! Trouwens, de eerste keer na terugkeer van Rolsberg en daarom mag ik niet “zeuren” over de huishouding. Soms zie ik er echter wel tegen op. Maar eenmaal bezig, gaat het weer leuk en ben ik niet te stoppen. Dit keer was er ook resultaat te zien. Meestal wordt het sopje niet eens anders van kleur. Nu wel een beetje. Ongeveer drie weken niet schoonmaken geeft derhalve meer voldoening. Het nu ook maar weer drie weken laten voor wat het is? Mezelf kennende, denk ik niet, dat ik het zo lang vol houd. Ik heb vast al weer eerder “de drang” om schoon te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta