Wel héél veel flessen!

Wel héél veel flessen!

20160324_104028_resized
Vanochtend hadden we wederom een gesprek met een potentiële vrijwilliger voor Humanitas – Robinia. Daarvoor was ik in Winschoten. Na het gesprek meteen maar even boodschappen gehaald. “Even een tas pakken.” Deed ik de kofferbak open… Oh ja… lege flessen… Helemaal vergeten, dat die nog achterin de auto stonden. Toen ik de bunker had schoongemaakt, hadden we ook afscheid genomen van een wijnrek. De flessen, die er soms al jaren in lagen, waren leeggemaakt. Nee, niet opgedronken, maar de inhoud door de gootsteen laten lopen. Die wijn zou ik niet eens meer dúrven drinken. Zoals gezegd, lagen een aantal al jaren in het rek en dat was te zien: vlokjes onderin. Nee, weg er mee. En dat leverde een flinke tas vol met lege flessen. Die moesten in de glascontainer. Toen ik ze één voor één er in liet vallen, had ik wel soms even het idee, dat “iedereen” naar mij keek. Wat zouden ze gedacht hebben? Wil ik niet weten! Wij zijn de flessen mooi kwijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta