Weer geen resultaat…

Weer geen resultaat…


Geert en Froukje hadden ervoor gezorgd dat ik met cannabispilletjes kon beginnen te slikken. Ze zouden pijn bestrijden. De recensies waren heel goed en daarmee waren de verwachtingen ook best wel hoog. Begin juli ben ik met een tabletje van 5 milligram per dag begonnen. Er zaten 30 stuks in en daarmee kon ik het gebruik volhouden tot we in Nederland waren en het tweede potje konden ophalen. Toen die er was ben ik meteen begonnen met twee per dag omdat eentje niet hielp. En twee hielpen niet en daarom drie en een week later vier… En dat heb ik volgehouden tot dat het potje leeg was. Zonder gewenste resultaten werd het potje toen weggegooid. En daarmee ging ook deze keer mijn hoop weer in de prullenbak… Toch super dat Geert en Froukje me van dit middel op de hoogte hebben gebracht. Het was het proberen waard!

2 gedachten over “Weer geen resultaat…

  1. Dat is echt balen Joke.
    We hadden echt gehoopt dat dit HET middel voor jou zou zijn.
    Er moet toch wel iets zijn wat jou kan helpen ????????
    En als wij iets anders tegen komen ……..dan hoor jij het als eerste.

    Alvast een goed weekend gewenst vanuit een heel zonnig Hoogezand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image