Weer een teleurstelling rijker

Weer een teleurstelling rijker


Herken je hem nog? Medicinale wietolie. Een afgietsel van hennep, bevat minimaal 4% pure en zuivere CBD. De dag na Kerst ben ik er enthousiast mee begonnen. Elke dag was het echt afzien. ´s Ochtends en ´s avonds een druppeltje onder de tong. Smerig! En de smaak hield je een poosje vast. Na twee weken geen resultaat te vernemen begon ik met twee keer twee druppeltjes. Na die bewuste twee weken had ik verschil moeten vernemen, maar alles was ik voelde: geen verbetering. Ik eindigde dat berichtje met de vraag: “Zal het nieuwe jaar met minder pijn beginnen?” Hoe ik het ook hoopte, het is niet anders geworden. De pijn blijft langzaam maar zeker erger worden en deze medicinale wietolie heeft het niet kunnen tegenhouden. Vanochtend heb ik de laatste druppeltjes onder de tong gehad, het flesje is leeg. Die gaat de prullenbak in, samen met mijn verwachtingen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta