Wederom naar tandarts!

Wederom naar tandarts!


Vandaag moest ik opnieuw eventjes m’n tanden laten zien. Net als Pantro soms doet maar dan nét even anders. Ik moest me om 10:40 uur melden bij de tandarts in Aneby. Daar was het erg rustig omdat bijna iedereen op vakantie is. Precies volgens planning werd ik opgeroepen en mocht ik plaats nemen op een mooie grote en zeer comfortabele stoel in het midden van de ruimte. Tijdens de laatste behandeling had m’n tandarts twee “stipjes” ontdekt in het verhemelte. Dat vond ze verontrustend en zodoende vroeg ze of ik na drie weken terug wilde komen voor controle. Ze maakte er toen foto’s van en vandaag moest ik laten zien of het erger of juist beter geworden was. Helaas was het onveranderd. Ze heeft nog even iets geslepen aan de prothese die ik heb met twee kunstkiezen omdat dat misschien een veroorzaker zou kunnen zijn. Over vier weken moet ik toch nog opnieuw terugkomen om het wederom te laten controleren. Ze vond het wel lichtelijk verontrustend en daarom is controle een goede zaak. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen! “Oké, vis ses i fyra veckor. Hej då.” Na tien minuten stond ik weer buiten. Naar huis. Ongeveer 20 minuten later zat ik met Joke op de veranda een kop koffie te drinken en verslag uit te brengen van het zoveelste bezoekje aan de tandarts in korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta