Website te druk bezocht?!?

Website te druk bezocht?!?


Wanneer ik een onderwerp wil posten gaat me dat niet lukken. Ik krijg een foutmelding maar klik die uiteraard meteen weg zonder het goed te lezen. Na drie keer proberen waarbij de irritatie al flink oploopt lees ik toch maar eens wat het systeem te melden heeft: ” De webpagina kan niet worden weergegeven omdat het te druk op de website is.” Nog een keer lezen. “…omdat het te druk op de website is.” Nee maar! Mijn irritatie verdwijnt als sneeuw voor de zon en maakt plaats voor een grote glimlach. Vanzelfsprekend maak ik hier meteen een print screen van want dit is toch wel heel bijzonder. Even later sta ik weer met beide benen op de grond en dan vraag ik me af hoe druk druk is. Zijn er dan meer dan tien tegelijk op onze website aan het kijken? Of zijn het er vijftig? Of zijn het er “slechts” twee? Maakt eigenlijk niet eens zoveel uit. Het was super om te lezen: “… omdat het te druk op de website is.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image