We kunnen trimmen!

We kunnen trimmen!

 
Ooit, jaren geleden, had ik een grastrimmer gekocht. Op benzine. Helaas was het gebruik ervan continu díkke ellende. Het werken met die trimmer was gewoon frustrerend. We hadden hem nog wel meegenomen naar Zweden, maar in Hällaryd al weggedaan. Hij verhuisde dus niet mee naar Ödarp. Op mijn werk bij de hovenier hebben hele goeie trimmers en het werken daarmee is wel erg prettig. Nou hebben wij in onze huidige tuin weer veel randjes en kantjes, die af en toe geknipt/ gesnoeid moeten worden. Om dat met een handknippertje te doen: daar is geen beginnen aan. In onze tuin kun je daarom niet zonder een trimmer. Het vorig jaar had ik een keer een trimmer van mijn werkgever geleend, maar daar wil ik geen gewoonte van maken. Zodoende keek ik op de marktplaats van Facebook, Marketplace, én warempel: daar werd er eentje aangeboden voor 700 kronen. De verkoper woonde in Tranås, dus als de koop door zou gaan hoefde ik er geen extra rit voor te maken. Ik bood 600 kronen en kreeg al snel bericht, dat het akkoord was. De volgende dag, volgens mij woensdag, reed ik na mijn werk even langs en heb goede zakengedaan. Ter plekke het apparaat gestart, betaald en meegenomen. De dag daarna ben ik met de Stiga trimmer de tuin rondgegaan en met veel plezier én resultaat de randjes en kantjes getrimd. Ook de hoge bult, waaronder de zuivering van ons rioolwater plaatsvindt, is weer netjes. Daar groeien de brandnetels als gekken. De trimmer deed uitstekend zijn werk en na een uurtje vol gas vond ik het welletjes. Toen was het trouwens inmiddels negen uur ’s avonds. Tijd om onderdak te gaan. Nog even zitten en uitrusten en dan naar bed. De volgende dag om 07:00 uur weer bij de hovenier aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image