We gaan gewoon door met WordFeud

We gaan gewoon door met WordFeud


Zo zoetjes aan zijn we al ruim twee jaar samen aan het spelen, denk ik. “We” zijn Jan Koops uit Assen en ik. Op enig moment zijn we begonnen met één spelletje Wordfeud en dat zijn er inmiddels 16 geworden. Het varieert soms een beetje in aantal, maar ik momenteel zijn we ook met 16 spelletjes tegelijkertijd aan het spelen. En dan ben je wel even bezig hoor! Elke ochtend kijk ik er naar uit, om te zien welke woordjes Jan heeft kunnen maken met zijn 7 letters. We spelen soms vier of vijf rondjes per dag en soms slechts een. Geheel afhankelijk van de hoeveelheid vrije tijd we hebben op zo’n dag. Jan heeft in zijn werk regelmatig te maken met wachturen en dan is een spelletje Wordfeud leuk om de tijd mee te doden. Ik speel het meestal ´s morgens als ik m´n broodje eet in de keuken, voordat ik naar het werk ga in Tranås. En dan weer ´s middags als ik terug ben. En tenslotte nog een keer voordat ik op bed ga. Maar als ik vrij ben, kijk ik veel vaker even op de telefoon, om te zien of Jan alweer heeft gespeeld. Ik vind Wordfeud een leuk, niet tijdgebonden, eenvoudig spelletje en het is de kunst, om met de ontvangen 7 letters zoveel mogelijk punten te scoren. Soms heb je geluk en soms heb je pech en kun je helemaal niks met de letters die de computer je toebedeeld heeft. Maar ons gaat het niet om de winst. Wij spelen het als tijdverdrijf en gunnen elkaar de winst. Toch Jan? Soms kunnen we trouwens woordjes leggen, waarvan we ons afvragen of het eigenlijk wel correct Nederlands is, maar vooruit. Het scoort wel. Zo! Nu snel weer kijken of Jan al heeft gespeeld…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.