Wat zal het worden: zwart of toch grijs?

Wat zal het worden: zwart of toch grijs?


Ja! We gaan weer aan het kleuren. Dit keer is een jurk aan de beurt. Het is een crèmekleurige, maar dat is toch niet mijn ding. Nu hangt die maar in de kast te hangen en dat is heel jammer. Vooral omdat hij wel lekker draagt. Nou is zwart meer mijn kleur en daarom onlangs al textielverf meegenomen. Omdat ik toch al in de kelder was voor het lamineren de wasmachine ook maar aangezet. Met de jurk gingen ook een crème sjaal en muts en een zwarte sjaal de uitdaging aan. De zwarte sjaal mag naar mijn idee wel iets zwarterder… Het lijkt allemaal goed te gaan: het water en daarmee eveneens de stoffen zijn gitzwart, wanneer het water de verf heeft bereikt. Met het verven van de katten-iglootjes nog in mijn achterhoofd (waren bruin, zouden zwart worden, werden grijs) ga ik naar boven. Met een uurtje weten we meer.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image