Wat voor dag is het vandaag?

Wat voor dag is het vandaag?


Oh gelukkig! Het is vandaag “dansdag” en dat houdt in dat ik vandaag niet hoef te strijken of me op een andere manier met het huishouden hoef bezig te houden. En in de tuin werken valt er ook niet onder. Yes! De radio aan, volume nét even iets hoger dan gisteren en dansen maar! Ik ben zó blij dat ik deze nieuwe weekkalender heb gevonden. Nu ziet alles er veel rooskleuriger uit. Vind je ook niet? Want morgen bijvoorbeeld hoef ik alleen maar te wensen. Wat zou ik gaan wensen? Een betere wereld? Zonder oorlogen, geweld en criminaliteit? Iedereen een goede gezondheid? Geen armoede meer? Die vraag is inderdaad niet snel te beantwoorden en dat je daar dan een hele dag mee bezig bent kan ik me nu heel goed voorstellen. Hmmm… Wat zouden ze bedoelen met de wonderdag? Dat ik me over dingen mag of moet verwonderen of dat er een wonder gaat gebeuren? Kijk, dan is de schaterdag eenvoudiger om uit te voeren. Dan gaan we de hele dag schateren van het lachen! Dat zouden we iedere dag moeten doen. Een fijne “dansdag” iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta