“Wat heb jíj gegeten?”

“Wat heb jíj gegeten?”

 
Ebba zat bij mij op het terras toen ik daar een kopje koffie dronk. Ik kon Jikke roepen wat ik wilde, maar die liet zich niet horen. Ebba had iets in de gaten en keek steeds over de laatste plank van de vloer. Er leek geluid onder de caravan vandaan te komen. Samen luisterden we ernaar en inderdaad: er was daaronder iets wat de steentjes bewoog en die maakten geluid. Toen ik onder de caravan keek, kreeg ik meteen spijt, dat ik dat had gedaan. Daar zat Jikke namelijk met een vogeltje te “spelen”. Nee, ik ben niet blijven kijken en ging weer naar Ebba en verder met het opdrinken van mijn koffie. ´s Middags, toen beide dametjes weer veilig en wel binnen waren, zaten ze naast me. Jikke zat bij mij op het bureau en Ebba lag daarnaast op de krabpaal. Ze kregen op enig moment elkaars geur schijnbaar in de neus, want toen roken ze elkaars kopjes. Waarschijnlijk rook Ebba, dat Jikke met het vogeltje onder de caravan had gezeten. Ineens keek Ebba boos, alsof ze dat erg vond. Uiteraard duurde de boosheid maar een paar minuutjes en waren ze daarna weer lief en aardig tegen elkaar. Rare meiden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image