Wandelen in ‘t bos

Wandelen in ‘t bos

DSC04268      DSC04316
Mijn rug moest “bijkomen” van de reis en daarom zocht ik mijn vertier bij het bakken en braden. Iedere dag ging Heiko echter met Pantro aan de wandel. Soms waren ze drie kwartier weg, maar soms zelfs langer. Over “onze berg” gewandeld of “in de voortuin”, oftewel het bos voor het huis. Vandaag besloten we de wandeling samen te maken. Heiko had een mooie route uitgestippeld. Aan de hand van de kaart in de hal wist hij waar hij langs moest en waar mooie uitzichten te zien waren. En het was inderdaad een schitterende wandeling. Met hoogtes en dieptes, uiteraard vele bomen en stront gefotografeerd.
DSC04276     C360_2016-02-07-14-04-03-544
Stront gefotografeerd? Ja, we hebben namelijk een sporenboek gekocht met daarin pootafdrukken van de dieren én hun uitwerpselen. We herkenden de uitwerpselen van een ree, een das en een vos. Deze keer geen elandkeutels gezien, maar wel hele mooie vergezichten. En dat zo dichtbij in “onze voortuin”.
DSC04284      20160207_161039
Na twee uur wandelen waren we terug en werd het ook snel kouder. De zon ging onder, dus tijd voor een warm kop koffie met een zelfgebakken Semla! Straks warm eten met Zweedse balletjes (skötbullar) en dan nog even lezen en foto’s op de computer zetten en sorteren. Morgen op bezoek bij onze vrienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta