Vroeg opstaan: met reetjes!

Vroeg opstaan: met reetjes!

 
Vandaag heb ik de auto nodig en daarom breng ik Heiko vanochtend naar zijn werk. We staan daarom samen om kwart voor zeven op, terwijl dat meestal alleen Heiko is. Op die dagen stap ik namelijk om even voor half zeven uit bed, om hem een goedemorgen en een goede dag te wensen. Gewoonte. Meteen bij het opstaan is het eveneens een gewoonte uit het raam te kijken en dit keer zag ik, waar ik al zo lang op had gehoopt: een reetje! Het was even onduidelijk, maar gezien de kleur kon het niet anders en het was daadwerkelijk een reegeitje. Tijdens de rit naar Tranås kregen we er samen nog vijf te zien en ik vanaf Tranås nog eens drie! Wat lekker wakker worden zo! Misschien moet ik dit elke morgen maar doen. Nee, dan is het straks veel te gewoon en waardeer je het niet zoals nu. Morgenvroeg blijf ik weer langer liggen. Deze reetjes te zien was weer super!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.