Vrijwilligster geworden bij Erikshjälpen!

Vrijwilligster geworden bij Erikshjälpen!


Vanochtend rond kwart voor elf waren we in Eksjö. Bij Erikshjälpen. Daar had ik een oriënterend gesprek met Rose, de verantwoordelijke van Erikshjälpen in deze stad. We werden meer dan welkom geheten. We, want Heiko was mee voor het ophalen van de schommelstoel. Niet dat ze mij niet hadden geholpen hoor. Alleen ligt het feit er dat ik wel met de aanhanger vooruit kan rijden en niet achteruit. De situatie kennende had ik dat moeten doen en vandaar dat Heiko gewoon mee ging. Samen hoorden we dan ook het uitgebreid verhaal aan over de hulporganisatie. We kregen een heuse rondleiding en toen werden we ons bewust van wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Heel veel. Uiteindelijk leek het me allemaal meer dan goed om me als vrijwilligster hier aan te melden. Omdat men op de zaterdag moeite heeft genoeg vrijwilligers te krijgen heb ik me voor die dag beschikbaar gesteld. De volgende week, de 29ste september, ga ik voor het eerst heen. Wat ik ga doen? Waarschijnlijk meteen in de winkel. Welke afdeling is nog even de vraag. Doordat we nu weten wat Erikshjälpen allemaal doet ben ik alleen maar enthousiaster geworden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image