Vrijwilligster bij Erikshjälpen?

Vrijwilligster bij Erikshjälpen?


Waar een zoektocht naar een stoel naar kan leiden… Heiko had deze week in een krantje gelezen dat Erikshjälpen 50% korting had op meubels. We willen nog graag een lekker zittende stoel op de achterste overloop zodat je daar ook even kunt zitten lezen. Naar Eksjö! Terwijl we door de winkel lopen wordt er ineens omgeroepen dat men dringend op zoek is naar vrijwilligers. Dat was het zetje dat ik nodig had. Omdat ook ik de Zweedse taal graag sneller beter wil leren kennen én met meer mensen in contact wil komen had ik me al voorgenomen dat ik ergens vrijwilligerswerk wou zoeken. Erikshjälpen was daarbij al eens genoemd. Mede vanwege het goede doel: de opbrengst van de verkopen gaat naar kinderen die hulp nodig zijn. Meteen ben ik naar de kassa gelopen en heb ik aangegeven dat ik wel graag vrijwilligster wil worden voor een paar uur in de week. Meteen vertelt dat mijn Zweeds nog vele malen beter kan maar dat was geen enkel probleem. Aanstaande woensdag heb ik een gesprek en wordt het een en ander uitgelegd en laten zien. Als ik dan nog positief ben heb ik vrijwilligerswerk! En nee… we hebben geen stoel gekocht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image