Vrijwilligerswerk Erikshjälpen hervat!

Vrijwilligerswerk Erikshjälpen hervat!

 
Met enige spanning stond ik op: gistermorgen ging ik voor het eerst sinds 9 februari weer naar Erikshjälpen. Na ruim zeven maanden. Terwijl ik er enorm naar uitkeek, hoopte ik tegelijkertijd, dat ik niet al te veel vergeten was. Stel je voor, dat ik daar rond negen uur in de fiket zou staan en ik zou niet meer weten wat ik zou moeten doen! De gedachte, dat men mij misschien vergeten was, werd meteen bij aankomst tenietgedaan. Enthousiast werd ik begroet. Door iedereen die me die ochtend maar zag. Wat voelde dat goed. En ook het werken ging weer heel leuk. Alhoewel ik toch moest spieken, hoe bepaalde broodjes gemaakt moesten worden. Was het nou mét of zónder kaas? Binnen een uurtje waren de werkzaamheden weer als vanouds. Wat heb ik me weer gigantisch vermaakt! Mijn lichaam moest wel even weer wennen. Rond half twaalf zat ik er even helemaal doorheen. Én een stukje spanning én een stukje werkdruk én uiteraard alleen maar Zweeds praten. Maar de volgende week gaan we zeker wéér!
   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.