Volvo nu écht schoon!

Volvo nu écht schoon!

 
Nee, de Volvo was niet schoon. Niet schoon genoeg! Lang niet! Gisteren liep ik langs de auto, na een wandelingetje met Pantro en toen zag ik allemaal strepen op de auto. Van opgedroogd water. Vooral toen de zon erop scheen was het even slikken. Toch maar weer een sopje gemaakt, want zo kon ik niet in Zuidbroek, Hoogezand of Rotterdam verschijnen! Dit keer nam ik de auto met de spons af en kon ik precies zien wat ik deed en of het inderdaad schoon werd. Daarna “het voertuig” afgespoeld en toen meteen ook alles maar direct droog gemaakt. Dat voorkomt in ieder geval strepen. Na een uurtje was dit klusje geklaard en was ik tevreden. Vandaag kan alles worden ingepakt en dan morgen rijd ik naar Nederland… Met een super schone Volvo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image