Vogels in avondzon

Vogels in avondzon

Gisteravond. Het was even over half negen. De kamer kleurde ineens ietsjes naar roze. We hebben alleen de roze bloemetjes in een vaas aan de achterwand staan, naast de nieuwe kaars. Dat het dus iets vanuit de kamer zélf was kon gewoon niet. Op het moment, dat ik uit het raam keek, richting het westen, had ik niet alleen Heiko al gewaarschuwd, echter ook al meteen mijn camera in de hand. Het was als een sprookje. Een fabel. Alsof het niet echt was. Het was weer eens… gewoon super! Het wordt met de dág groener, maar de lucht werd met de secónde mooier!

Ik had een paar foto´s door het raam genomen, maar kon de verleiding niet weerstaan om hiervoor naar buiten te gaan. Daar werd het, voor zover het nog kon, zelfs mooier. Op een bepaald moment, was het zelfs alsof de lucht brandde. Zó fel oranje. Even daarvoor had ik een klein filmpje opgenomen. Thuis merkte ik pas hoe stil het daadwerkelijk was. Met uitzondering van het geluid van vogels! Wat een prachtig geluid én beeld. Het was met recht een kippenvel-moment…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image