Vervolg sorteren foto´s voor Jaarboek 2018

Vervolg sorteren foto´s voor Jaarboek 2018


Begin van dit jaar was ik begonnen met het sorteren van foto´s voor het Jaarboek 2018. We hadden toen geen internet en dat was het moment bij uitstek om mijn tijd goed te spenderen. Daarna heb ik er niet weer aan gedacht. Nou, dat is ook niet helemaal waar, want er was ook niet altijd tijd voor. We hadden zoveel andere dingen te doen: de website moest toen weer up-to-date gemaakt worden, we gingen naar Nederland en toen speelde mijn maag op. Hierdoor is het zitten nog steeds heel vervelend. Toch ben ik gisteren weer een poosje aan het sorteren geweest. Eigenlijk niet goed, want je ziet zó veel leuke plaatjes weer voorbij komen en dan vergeet je het sorteren en kijk je alleen maar… Toch heb ik er weer “een paar” leuke uitgepikt, die eigenlijk niet in het Jaarboek van het vorig jaar mogen ontbreken. Natuurlijk zijn het er al weer veel meer dan dat ik straks in het boek kwijt kan en wil, maar dat zien we dan wel weer. Er is in ieder geval weer een vervolg gegeven aan het sorteren en ik heb de smaak weer helemaal te pakken. Morgen weer een poosje foto´s kijken. Sorteren, bedoel ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image