Verven? Ik ook!

Verven? Ik ook!

 
Heiko is het plafond in de kamer aan het verven. Omdat hierna dan dat gedeelte van de kamer kan worden behangen. Dan pak ik ook de kwast weer op en ga met de radiator van de hal aan de slag. Ondanks het feit, dat er straks over al die vervelende, lelijke, onooglijke radiatoren kastjes komen, willen we ze wel tijdelijk netjes hebben. Het oog wil ook wat, nietwaar? Deze verfklus gaat vrij snel en daarom pak ik ook meteen maar de radiator van de voorste overloop. Daar kan ik dan te zijner tijd ook gaan behangen. Nee, verven is beslist niet mijn hobby, maar als het resultaat zoals hier weer duidelijk te zien is, is het “leed” al weer snel vergeten.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta