Verschil? Nau-we-lijks!

Verschil? Nau-we-lijks!

 
De winter is in aantocht en omdat de kittens in de kelderhal overnachten heb ik de iglootjes van Doezel en Åtta van zolder gehaald. Nadat Åtta was overleden wou ik ze in eerste instantie wegdoen. Nooit weer een katje omdat de laatste twee, Wieske en Åtta, veel te vroeg aan hun einde waren gekomen. Toch heb ik de mandjes bewaard. Alleen de kleur zou me teveel aan de eerdere katten herinneren dacht ik en daarom zou ik ze blauw verven. Er was nog een pakje textielverf die ik had teruggevonden bij het inpakken van de kasten. Tijdens het verven leek het prima te verlopen. Een mooie donkerblauwe kleur verscheen voor het glas van de wasmachinedeur. Alleen na het wassen en drogen viel het resultaat behoorlijk tegen. Je kunt zien dat ze íetsjes anders van kleur zijn maar dan ook maar íetsjes! De iglootjes schijnen een beetje grijs op, dat is alles! Van binnen en aan de onderkant zijn ze nog bruin. Missie mislukt!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image