Verrassing in “tvättstuga”

Verrassing in “tvättstuga”


Gisteravond verraste Heiko mij nog! Hij vernam duidelijk aan mij, dat het momenteel niet zo goed gaat met mijn rug. En toen hij mij had gezien, dat ik met de was bezig was, had hij het idee opgevat, om de wasmachine en droger op een verhoging te zetten. Zodat ik er nagenoeg rechtop bij zou kunnen staan, wanneer ik ze moest gebruiken. Wat ontzettend lief! Gisteren was het “geïmproviseerd” en vanochtend werd het meer definitief gemaakt. Met een paar stevige planken. Een kast erboven… Wat een luxe! Toen kon ik het niet laten, het netjes te maken: de kast boven de wasmachine schoongemaakt en ingepakt met waspoeder en dergelijke, de aardappeltjes schoongeboend en in de voorraadkast gedaan, Heiko heeft het verf even weggezet, alles even opgeruimd en mooi! Nu nog een ander kleurtje geven aan de muren, een gordijntje onder het aanrecht, een paar plankjes aan de muur met plantjes en mandjes… Echter andere dingen gaan nu voor. Dit komt nog wel en wat uiteindelijk in het vat zit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta