Verder met Mmm…

Verder met Mmm…


Buiten vriest het, binnen is het lekker warm. De juiste temperatuur voor het verder invullen van het M-biljet. Om straks de uitkomst te kunnen berekenen heb ik nu alle cijfertjes verwerkt in een Excel- bestand. Alle cijfertjes tot nu toe… Want wat zijn het er véél!  Ze vragen maar en vragen maar. Gelukkig heb ik alles bij de hand. Alles staat op de laptop en anders wel op de losse harde schijf. Het grote voordeel van het digitaal hebben van onze administratie. Ik moet er niet aan denken, dat er nu bijvoorbeeld meerdere ordners op de tafel zouden staan en overal papieren zouden liggen. Toch heb ik sterk het vermoeden, dat ik me in deze heb overschat. Een enkele vraag weet ik gewoon (nog) niet te beantwoorden en dat heeft weer gevolgen voor de rest van het formulier. Desondanks ga ik verder (zoeken). Het is namelijk tegelijkertijd ook een enorme uitdaging. Krijg ik het antwoord of krijg ik het niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta