Veranda balken – deel II

Veranda balken – deel II

 
Dat ik er nou héél veel zin aan had? Naahhh… Het was vanochtend al weer vroeg warm en daarmee stond het me eigenlijk meteen al tegen om met de balken aan de slag te gaan. Maar ik had A gezegd en dan komt B ook. Vol goede (tegen-)moed ging ik nu met de balken van de voorkant aan de slag. Ook hier weer schoonmaken en verven. Doordat gisteren de achterkant was gedaan kon ik nu beter inschatten hoe lang het een en ander zou duren en wat aan werk me te wachten stond. Het ging eigenlijk prima. Uitzondering was wel het vele malen het trapje op en af te moeten maar het verven ging mooi. Tegen de tijd dat het erg warm werd had ik de klus geklaard en kon alles terug op zijn plaats. Weer een stukje af. De volgende week de zijgevel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta