Veranda balken – deel I

Veranda balken – deel I

 
Nu de achterkant van de veranda mooi helder is geworden wou ik (op een paar dingetjes na) nog maar een ding: de balken verven. Die waren behoorlijk smerig en geel in vergelijking met het witte van de wanden. Vanochtend eraan begonnen. Op het moment dat het nog niet zo warm was. Eerst had ik een sopje gemaakt van een geconcentreerd schoonmaakmiddel. Die was wel nodig! Voor vier en halve balk heb ik drie emmers met sop gehaald. En vuilgemaakt. Daarna was het niet zo moeilijk meer. Het grote voordeel was ook hier weer, dat het verschil in kleur zo groot was dat ik niet hoefde te kijken waar ik met het verven was gebleven. Net toen de zon de veranda op wou komen was ik klaar. Het is ook hier weer helderder geworden. De tussenlatjes komen (veel) later want die moeten hier en daar worden vervangen. Zo lang kon ik natuurlijk niet wachten met het verven dan de balken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta