Vandaag gasten begroet!

Vandaag gasten begroet!


Onze gasten zijn gearriveerd! Wat een geweldig moment, om die hier te kunnen begroeten en uiteraard omhelzen! Nee, we zeggen nog niet wie onze gasten zijn. Daar is niets geheimzinnigs aan hoor, alleen willen we voorkomen, dat iemand met verkeerde bedoelingen leest dan “zij” hier zijn en dan voor onaangename verrassingen kan zorgen. Het is immers jammer genoeg al (te) vaak voorgekomen, dat criminelen een huis overhoop halen om waardevolle spullen te zoeken én mee te nemen, wanneer men erachter komt, dat de bewoner(s) op vakantie zijn. Of zelfs naar een begrafenis of crematie zijn. Onvoorstelbaar, maar helaas wel de realiteit. Om dit te voorkomen noemen we geen namen. Pas wanneer ze weer veilig thuis zijn zullen we verslag uitbrengen. We willen immers graag delen hoe wij de Kerstdagen hebben beleefd. We gaan in ieder geval geniet van elkaars aanwezigheid en maken er gezellige dagen van!

2 gedachten over “Vandaag gasten begroet!

  1. Verstandig om niet te noemen waar nu het huis leeg staat.
    Maar ook in Zweden ben je niet veilig, wat dit betreft.
    Jaren geleden is het huis van kennissen leeggehaald door waarschijnlijk lui uit het oosten van Europa. Dat wist de politie te bevestigen. Hun huis staat uit het zicht van andere huizen en ‘s nachts konden ze lekker hun gang gaan…..
    Ze hebben daarna een alarm etc. laten installeren.
    Maar al het oude bestek van haar ouders en verder nog waardevolle dingen, was verdwenen. Het idee dat ze in je kasten lopen te snuffelen en rotzooi maken…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.