Vakantie – dag 9

Vakantie – dag 9


Vanochtend hadden we een lege agenda. Hadden! Want gisteravond gaf Rita de pedicure aan dat Heiko vanmiddag om drie uur nog kon komen. Nou heel graag en daarmee werden de plannen omgegooid. Eerst maar gebeld met de garage of Heiko vanochtend de auto al mocht brengen. Dat was geen probleem en daarom ging hij een kwartier later al weg. Zelf ging ik een paar dingetjes doen in de caravan. Rond half twaalf was Heiko terug met een leenauto en gingen we meteen door naar Heiko´s ouders. Die hadden voor ons stamppot andijvie gemaakt met een paar heerlijke gehaktballen. Zelfgemaakte vanzelfsprekend. Wat heeft het ons lekker gesmáákt!

Samen beginnen Heiko en ik aan het leegmaken van de ene computer en het opnieuw inrichten van de andere twee. Heiko krijgt kort daarna al een telefoontje van de garage. De auto is klaar en hij kan de Volvo weer kan komen ophalen. Dat gaat hij doen na het bezoekje aan Rita. Rond half drie gaat Heiko dan ook weg richting Siddeburen. Ik ga rustig verder met de computers. Eerst de huidige computer van mam klaarmaken zodat pap daar straks mee kan werken. Als die klaar is is de nieuwe aan de beurt. Deze wordt voor mam gebruiksklaar gemaakt omdat deze nét even weer sneller is. Al met al wel een klusje hoor!

Wanneer Heiko rond zes uur terug is in Hoogezand staat de tafel al weer gedekt omdat we vandaag bij pap en mam een broodje gaan eten. We hebben nog een afspraakje staan bij Freddy en zijn familie en die woont hier niet zover vandaan. Om dan eerst nog naar de caravan te gaan… nee. Zo tegen half acht hebben we lekkere broodjes gegeten, zijn de computers klaar, is Heiko naar de pedicure geweest, hebben we de auto terug en rijden we uiteindelijk naar Heiko´s ex-collega. Daar worden we enthousiast ontvangen door Freddy, Liesbeth en dochter Daniek. De foto komt van Facebook hoor… Even later komt zoon Tim (ook een ex-collega) ook nog langs. We hebben zó gezellig bijgepraat en zó veel dat we niet in de gaten hadden dat ook deze dag alweer bijna voorbij was. Freddy en Liesbeth bedankt voor de fijne avond en vi ses i Sverige! Nadat we terug zijn in Kropswolde nog een slaapmutsje en… Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image