Vakantie – dag 12

Vakantie – dag 12

 
Vanochtend doen we het even rustig aan. Er zijn zoveel indrukken weer te verwerken. Niet alleen in het echt in beeld en geluid maar het lijkt alsof het verstand ook niet stil wil staan. De laatste dagen worden steeds in ons hoofd weer opnieuw afgespeeld. Daarbij wel weer beelden en de verhalen van iedereen. Heel mooi allemaal. We staan overigens zelfs iets later op dan we gewend zijn. Hmmm… aan wennen? Nadat we tussen de middag een broodje hebben gegeten worden we door Jacob en Daphne, Jesse en Eva uitgenodigd voor koffie. Onder het afdakje van de camping. Jacob zijn vakantie zit erop en hij moet morgen weer aan het werk. Daarom zullen ze in de loop van de middag alles inpakken en naar huis gaan.

Maar niet zonder nog een keertje met ons koffie te drinken! Omdat het van beide kanten zo goed klikt worden email adressen uitgewisseld en voor deze week voor de laatste keer gezellig gekletst. Nee, dit keer geen gitaar erbij. Het is trouwens zo leuk om met iemand te praten die veel mensen kent uit mijn verleden. Er worden hele leuke herinneringen opgehaald en meteen weer nieuwe herinneringen gemaakt. “Gezelligheid kent geen tijd” maar toch breekt voor onze mede-campinggasten wel het tijdstip aan om in te pakken en voor ons is het moment daar om ons klaar te maken voor ons volgend uitje.

We gaan naar het wokrestaurant in Hoogezand, want daar hebben we afgesproken met deze lieve mensen: Geert en Froukje. Froukje is ook degene die voor mij de pillen heeft besteld. We hebben regelmatig contact met beide vrienden via WhatsApp maar dit is toch vele keren mooier! Nee, niet alleen vanwege het heerlijke eten hoor maar vooral omdat we nu zo gezellig bij elkaar zitten en kunnen babbelen. En dat wordt er ook vanavond weer genoeg gedaan. Na het eten worden we uitgenodigd voor een bezoekje bij hun thuis. Daar krijgen we ook een paar leuke dingetjes mee. Laat ik later nog wel even zien. Al met al een hele geslaagde avond. Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image