Upgraden voor Selfiestick

Upgraden voor Selfiestick

     
Sinds de aanschaf van de nieuwe mobiele telefoon kon de selfie stick die we hadden niet meer gebruikt worden. Niet geschikt voor een Windows Phone. Dat is dan weer lekker. In het begin geen moeite mee: dan maar geen selfies. Langzamerhand ging ik het toch missen. Je krijgt simpelweg geen leuke foto’s wanneer je zo’n apparaatje niet gebruikt. Daarom toch maar op zoek naar een die wel geschikt is. Op de website van Coolblue stonden vele soorten, maar welke moet je dan nemen? Ik had al gehoord, dat het er een moest zijn met Bluetooth, maar ook daar waren er vele van. Om in één keer toch de goeie te kopen even een mailtje naar ze gestuurd. Gegevens van de mobiel erin gezet. Binnen vijf minuten reactie: op Windows 8.1 werkten ze niet. Verouderd systeem! Oh! Weer op internet gezocht: kan ik mijn mobiel dan upgraden naar 10? Ja! Dus dat meteen gedaan en dat ging prima. Daarna gevraagd wat dan nú de meest geschikte stick is, antwoord gekregen en besteld. Vandaag kreeg ik hem via de post al binnen. Vanzelfsprekend meteen getest. En wat denk je? Ja! Hij werkt! Dat ik niet mooi op de foto stond, lag niet aan het toestel maar aan mij. Maar dat is weer een heel ander hoofdstuk…
     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta