Uit het oog…

Uit het oog…


… maar zeker niet uit het hart! Want anders hadden we het volgende niet beleefd! We hadden vanochtend boodschappen gedaan in Tranås. Meteen bij thuiskomst ging ik met Pantro even aan de wandel. Op het moment, dat ik vlak bij huis was, zag ik dat de auto van PostNord niet, zoals gewoonlijk, bij de brievenbus stopte. Hij reed de oprit op. Even later stond ik in de keuken, met een pakketje in mijn handen. En die woog er behoorlijk in. Nou ben ik niet nieuwsgierig, ik hou het op “positief belangstellend” en daarom maakte ik de doos vrij snel open. Toen ik zag wat er allemaal in zat en van wie het pakketje uiteindelijk kwam schoot ik vol! Wat een fantastische verrassing! Nadat ik ze had bedankt voor het prachtig Kerstpakket vroeg ik of ik het mocht vermelden op deze site. Dat mocht uiteraard, maar hun namen hoefden er niet bij. Dat heb ik beloofd en die belofte kom ik na. Weet je wat er allemaal in het pakketje zat? Een prachtig kaartje, een Groninger metworst, meel voor speltpannenkoeken en -cake, oud Hollandse snoep, kaas, mosterd, een flesje rode wijn, speculaas, handzeep en voor ons beide een chocoladeletter! Hoezo verwennerij? Wat ontzettend lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta