Tvättstuga – deel XII

Tvättstuga – deel XII


En opnieuw duik ik de kelder in. Vandaag (lees gisteren) wil ik de lelijke buizen proberen weg te werken. Met name aan de kant van het wasgedeelte lopen een aantal buizen langs de muur en onder het plafond door. Dát vinden we niet mooi. Ik had het al een beetje in m’n hoofd zitten hoe ik het wilde doen en vandaag was het moment aangebroken om uitvoering te geven aan die gedachten. Het materiaal was aanwezig in de vorm van allerlei restjes plankjes, balkjes en plaatjes. Tja, als je wat bewaard heb je nog wel ergens iets staan wat je weer kunt gebruiken. Na een paar uurtjes zagen, schroeven, zoeken naar de juiste plaat en plank, na passen en meten zijn de meest lelijke buizen uit het zicht verdwenen. Een laatste mooie gladde koperen buis verf ik met radiatorverf wit en dan vind ik het welletjes voor vandaag. Het gebruikte gereedschap berg ik allemaal weer op. De werkplaats veeg ik eerst aan en daarna gebruik ik de stofzuiger nog even om het helemaal netjes te maken. Ik hou nou eenmaal van een nette werkplek…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image