Tvättstuga – deel II

Tvättstuga – deel II

 
Nadat we gistermiddag terug waren van visite kon ik het niet laten om toch nog éven naar beneden te gaan. Éven met de tvättstuga verder gaan. Het is gek maar nu ik eenmaal begonnen ben wil ik het ook graag afmaken. Morgen moet ik de hele dag in de tuinen aan de slag en daarmee was de drang groter om nu weer iets te doen. Nadat we wisten hoe het eruit zou moeten komen te zien kon ik beginnen met het verleggen van de waterafvoer van de wasmachine. In de nieuw situatie komt de wasbak meer naar links en daarmee moet ook de wasmachine én daarmee de afvoer iets naar links. Dat te doen viel me enorm mee. Ik dacht namelijk materialen te moeten aanschaffen, maar ik kon alles hergebruiken en daarmee was het verplaatsen van de afvoer vanmiddag al klaar. Toen nog een paar kastjes waterpas tegen de muur gemaakt en daarmee was mijn tijd om. Wel zoals gehoopt weer een stukje verder gekomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image