Tvättstuga – deel I

Tvättstuga – deel I


Gisteren ben ik begonnen met de aanpak van de tvättstuga. Het weer was niet zo goed dat ik buitenom kon verven en al geruime tijd had ik met deze ruimte aan de slag willen gaan. Alleen zo lang als het mooi weer is, dat heet droog en met een redelijke temperatuur, wil ik nog zoveel mogelijk buiten de klusjes afmaken. De verandavloer, de lijsten om de ramen… je hebt het allemaal al wel gelezen. Maar gezien de temperaturen en nattigheid: met de wasruimte – kelder aan de slag. Als eerste maakte ik de kastjes allemaal leeg want die gaan plaatsmaken voor nieuwe. Voor de tweedehands keuken die we weken geleden hebben gekocht.
 
Jemig! Wat komen daar spullen uit zeg! Dat had ik eerst maar zoveel mogelijk om me heen gezet zodat ik in ieder geval in de hoek verder kon gaan. Later heeft Joke het allemaal in de andere hoek gezet zodat ik er geen last van zou hebben tijdens de werkzaamheden. De bestaande kasten gedemonteerd alsook een plank én het aanrecht weggehaald. Toen een paar kasten even neergezet om te zien hoe het lijkt en om een indruk te krijgen hoe de kastjes die we hebben gekocht moeten komen te staan en te hangen. Want de wasbak zit op een andere plaats dan nu en daarmee moeten ook de wasmachine en droger een beetje opschuiven. Ik weet het al! De komende dagen tot een week zal volledig in het teken staan van de tvättstuga. Hmmm… maandag aan het werk…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image