Tuin geen aandacht

Tuin geen aandacht

dsc01767 dsc01768 dsc01771
En daar zit je dan: veelal met de voet omhoog. Mijn tenen zijn nog steeds behoorlijk opgezet en ontstoken. Gisteren toch maar naar de huisarts geweest, want het werd erger in plaats van beter. Het eerste wat ze deed, was even in het tweede teentje knijpen. Zo! Dat hoefde ze niet weer te doen, maar deed het wel. Er kwam inderdaad een beetje “rommel” uit. Ze stelde voor, om dagelijks twee keer in sodawater te gaan en dat ik daarna zelf ook een beetje ging drukken, om het wondje schoon te maken… Ahhh… Niet fijn niet! Ik had al een paar keer met de voeten in soda gezeten, maar dat laatste had ik (bewust) niet gedaan… Daarnaast kreeg ik de opdracht om een diclofenac extra te nemen om de ontsteking te remmen.
dsc01773 dsc01774 dsc01775
Door mijn teen-avontuur kan ik momenteel helemaal niets in de tuin. Niet alleen omdat ik geen dicht schoeisel aan kan, maar vooral omdat ik er beslist geen vuil in wil krijgen. Wel heb ik even een rondje over de tuin gemaakt. Het weer leende zich er immers weel héél goed voor. Camera mee en een paar plaatjes geschoten. Gelukkig: het ligt er allemaal nog keurig bij. Vanzelfsprekend is er altijd wel íets wat je zou willen doen, maar geduld is nu een schone zaak. Voor de komende dagen gaan we iets anders bedenken om te kunnen doen. En eerlijkheidshalve weet ik nu al wel, dat ik daar geen moeite mee zal hebben. Er staan nog wel een paar puntjes op mijn “verlanglijstje”.
dsc01776 dsc01780 dsc01783

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta