Trouwplankje in gebruik genomen!

Trouwplankje in gebruik genomen!

 
Van onder andere Heiko krijg ik de hele dag foto´s toegestuurd. Daar ben ik zo ontzettend blij mee, want daarmee voelt het toch alsof ik er een heel klein beetje daadwerkelijk bij aanwezig ben. Zo “was ik er ook bij”, dat de bruidegom de ringen daadwerkelijk aan het lint maakte van het ringenplankje. En zie je hoe Peter straalt? Hij was overigens niet (heel erg) nerveus, want anders had hij het lint niet door de ringen gekregen. Gisteravond kregen we het overigens nog even Spaans benauwd: Heiko vroeg waar ik het bakje met het plankje had gelaten. En laat ik dat nou in een tasje gedaan hebben, die Heiko bij zijn ouders had achtergelaten… Volgens hem had hij het achter een stoel van de auto zien liggen. Gelukkig voor iedereen was het bakje inderdaad uit het tasje gegleden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image