Toch vitrage voor kelderraam

Toch vitrage voor kelderraam


Gisteren had ik onder andere het kozijn van het kelderraampje geverfd. En het werd op dat moment weer bevestigd: er moest toch vitrage moor het raampje komen te hangen. Het was te kaal en ongezellig. Alleen had ik daar gisteravond geen puf meer voor. Kan gebeuren. Vanochtend wel! En daarom meteen het stof én de naaimachine met toebehoren van beneden gehaald. Alleen toen ik alles aan het afmeten was, dacht ik: “Als ik aan de boven- én onderkant een zoom naai wordt het wel heel saai!” Hoe zou ik dat kunnen veranderen? En toen heb ik het idee opgevat, om het motiefje uit te knippen en dat als onderkant te gebruiken. Speels! Toch? Even de hulp van Heiko ingeroepen voor het vastmaken van de spiraal, ophangen en klaar! Weer een stuk gezelliger geworden! Als je de foto van de eerste dag er dan naast legt… “Wat een verschil!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta