Tóch Swish op NL mobiel

Tóch Swish op NL mobiel


Nadat we beiden een personsnummer hadden, konden Heiko en ik bij de bank onze BankID, te vergelijken met DigiD, aanvragen. En krijgen. Omdat Heiko een Zweeds mobiel telefoonnummer had, kon hij in aanmerking komen voor Swish. Met Swish kunt je hier in Zweden geld met je mobiele telefoon verzenden naar particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties. Perfect voor het delen van de rekening, het betalen van aankopen op de markt of het geven van een geschenk aan het goede doel. Hij wel! Omdat ik nog steeds een Nederlands nummer heb (en wil houden) zou dat volgens de medewerkster van de bank niet kunnen. Maar… aanhouder wint. Want toen ik iets moest regelen op de website van de bank, ben ik toch nog maar weer eens gaan proberen. Men had namelijk wél ook voor mij een aanvraag én bevestiging gestuurd van het gebruik van Swish. Na een paar handelingen op de laptop en mijn mobiel lukte het! Meteen een testje gedaan door SEK 10 (€.1,-) naar Heiko over te maken. Dat ging goed en daarmee ben ook ik nu in de gelegenheid om “mobiel” te betalen met Swish!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta