Toch nog één keer…

Toch nog één keer…

DSC03511      DSC03513
Alle accessoires uit de kamer waren in kratten op zolder gekomen. Ze waren omgewisseld met de kratten met Kerstspullen en ik kon weer met hartenlust aan het herinrichten. In één van die kratten kom ik twee ongelofelijk lelijke potten tegen. Écht lelijk! Dat ik ze ooit in de kamer heb gehad: nee toch? Crème en goudkleurig. Dat past nu toch helemaal niet meer! De modellen zijn prima. Niets mis mee. Weggooien om de kleur is daarom zonde en simpelweg “not done”. Maar wat doe je er dan mee? Ja! Muurvuller gebruiken! En om eerlijk te zijn was ik maar wát blij, dat de potten niet goed van kleur waren. Kon ik weer aan het smeren. Nu nog voor in ieder geval één een plant uitzoeken om erin te kunnen doen. Daar moeten we de volgende week maar even naar op zoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta