Tóch maar andere bloemen!

Tóch maar andere bloemen!


Onlangs, in de dagen dat Heiko niet thuis was, had ik in een “gekke” bui, kunstbloemen geverfd. Op dat moment leek het me een goed idee. De rode bloemen, die in de drie mandjes hangen, waren teveel verkleurd. En rood vond ik niet meer mooi. De spuitbus ging erover. Ondanks dat ze maar nauwelijks opvielen, had Heiko ze wel gezien en zei alleen maar “Je hebt de bloemen geverfd…” Hmmm… dat was nou niet meteen de opmerking die ik voor hem in gedachten had. Persoonlijk had ik iets in mijn hoofd in de geest van “Hé! Je hebt de bloemen geverfd! Wat leuk!” En ik moest hem gelijk geven. Ze vielen niet meer op. Tegen de grijze muren en de witte kozijnen zag je de bloemen niet weer terug. Zaterdag ging ik op zoek naar anderen en ik vond gelukkig nog genoeg, om de drie mandjes mee te vullen. Én in de juiste kleur. Roze. Nu matchen ze ook met de bloemen op de veranda en is het allemaal weer meer één geheel. Eerlijk duurt tóch het langst, ook al was ik het er op dat moment totáál niet mee eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.