Timmerwerk ramen binnen

Timmerwerk ramen binnen


De timmerlui gingen weg en mijn werk begon. Ik had namelijk aangegeven dat ik zelf het timmerwerk zou doen. Dat betekende alle sierlijstjes rondom de kozijnen aan de binnenkant en aan de buitenkant. Ik had de oude sierlijsten binnen voorzichtig verwijderd. Maar desondanks zaten er veel beschadigingen aan. Niet alleen doordat ik ze nu had verwijderd maar ook al van de eerdere bewoners. Dat werd dus schuren, plamuren en nog twee keer schuren en plamuren. Pas daarna kon ik ze weer aan het kozijn timmeren. En dat voor vijf kozijnen. De drie boven en twee beneden. Nee, ik heb dit niet in één middagje gedaan maar in meerdere. En voor mijn doen… zeer geslaagd! Al zeg ik het zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta