Terraskachel onder stof vandaan

Terraskachel onder stof vandaan


Op het moment, dat Heiko me gisteren vertelde, dat er geen verf was voor de pilaren had ik twee opties: gaan zitten en wachten tot hij terug was óf de spieren soepel houden door iets te doen. Tuurlek! Ik koos voor het laatste, omdat ik onlangs in de schuur iets had zien staan, wat ik wel weer voor de dag zou willen halen. Het was de buitenkachel. Een paar weken voordat we verhuisden van Blijham naar Zweden had ik die nog in elkaar gezet. Achteraf beter in de doos kunnen laten zitten, omdat dat beter was geweest voor het vervoeren. Toch hebben we hem bij ons vakantiehuis in Hällaryd meerdere keren gebruikt. De vorige week was het ´s avonds nét even te fris om nog op het terras te zitten en toen herinnerde ik mij de “terrashaard”. Die hoort daar gewoon te staan! Daarom een beetje aan het soppen en boenen en binnen de tijd, dat Heiko nodig had om verf te halen, stond hij er. Nu nog een mandje met hout in de buurt zetten en we kunnen ´s avonds op het terras koffie drinken. Ook al is het aan de frisse kant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image